Mamurluk u Bangkoku otvara letnji bioskop na Adi

Izvor: Glas javnosti, 26.Jun.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mamurluk u Bangkoku" otvara letnji bioskop na Adi

BEOGRAD - Javno preduzeće "Ada Ciganlija", filmski distributer "Tak vižn" i Državna lutrija Srbije organizovali su "Greb greb letnji bioskop na Adi", koji počinje da radi večeras, a prva projekcija biće komedija "Mamurluk u Bangkoku".

Kako je najavio "Tak", publika će u letnjim mesecima imati priliku da na ekranu pod vedrim nebom pogleda najbolja kinematografska ostvarenja iz proteklog perioda, svih žanrova i za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uzraste.

Bioskop na Adi je podeljen u dve zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađoj publici, koja će moći da uživa u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su za stariju publiku, u drugoj zoni, obezbeđene udobne ležaljke.

Svake večeri biće projekcije u terminima od 21 i 23 sata, a ulaznica košta 240 dinara.

Tokom dana bioskop će postati "zona zabave", gde će posetioci moći da igraju stoni fudbal, "Sony Play Station 3" ili da koriste internet.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.