Mali: Most na Adi večeras dobija osvetljenje

Izvor: Press, 11.Dec.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Most na Adi večeras dobija osvetljenje

Most na Adi večeras će dobiti funkcionalno osvetljenje, a do nedelje, 14. decembra, biće postavljena i dekorativna rasveta, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali.
On je rekao da je zahvaljujući brzoj reakciji zaposlenih u JP "Javno osvetljenje" ponovo postavljeno 1,8 kilometara nedostajućeg kabla, tako da će osvetljenje na mostu proraditi večeras.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
"S obzirom na krađu četiri kilometra kabla, most je bio bez osvetljenja. Radnici ''Javnog osvetljenja'' brzo su reagovali kako bi se obezbedila bezbednost u saobraćaju", rekao je Mali.

On je dodao da predstoje radovi na dekorativnom osvetljenju i da će most do nedelje, 14. decembra dobiti i dekorativnu rasvetu.

Most na Adi ostao je bez javnog osvetljenja, nakon što su nepoznate osobe isekle veću količinu kablova kojima se napaja javno osvetljenje mosta, saopštila je juče Direkcija za gradevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Sa isečenih kablova uklonjena je zaštitna izolacija i odneto bakarno jezgro.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Most na Adi više neće biti u mraku

Izvor: Mondo, 11.Dec.2014

Most na Adi večeras će dobiti funkcionalno osvetljenje, a do nedelje, 14. decembra, biće postavljena i dekorativna rasveta, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali...Foto: www.beograd.org.rs..On je novinarima u Centru Sava, rekao da je zahvaljujući brzoj reakciji zaposlenih u JP "Javno osvetljenje"...

Nastavak na Mondo...

SINIŠA MALI: Most na Adi večeras dobija rasvetu!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2014

- Most na Adi je bio bez osvetljenja nekoliko dana zbog krađe četiri kilometra kabla. Juče su počeli radovi i to je najbrže što su ekipe JP "Javno osvetljenje" mogle da reaguju - istakao je gradonačelnik Beograda..Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, izjavio je da će večeras Most na Adi dobiti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.