Još 23 obučenih spasioca na Adi Ciganliji

Izvor: Studio B, 31.Maj.2011, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 23 obučenih spasioca na Adi Ciganliji

Još 23 spasioca završilo je obuku pod nadzorom italijanske nacionalne službe za spasavanje i tom prilikom uručene su im diplome spasilaca u centru vodenih sportova na Adi Ciganliji.

Ovaj program obuke po evropskim standardima traje već tri godine i do sada je obučeno 80 spasilaca koji će u predstojećoj letnjoj sezoni brinuti o bezbednosti kupača na savskom jezeru.

Direktor Ade Ciganlije Zoran Gajić kaže da se pored ove obuke u tom javnom preduzeću velika pažnja usmerava i na tehničku opremljenost.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNAPREĐENJE BEZBEDNOSTI KUPAČA NA SAVSKOM JEZERU

Izvor: Kurir, 31.Maj.2011

BEOGRAD- U Centru vodenih sportova na Adi Ciganliji je to preduzeće predstavilo planove za unapređenje bezbednosti na Savskom jezeru. Tom prilikom predstavnici Italijanske nacionalne službe za spasavanje svečano su uručili diplome spasiocima koji će tokom predstojeće kupališne sezone brinuti...

Nastavak na Kurir...

Kupanje na Adi pod budnim okom spasilaca

Izvor: Blic, 31.Maj.2011

JP "Adа Cigаnlijа" dаnаs je u Centru vodenih sportovа predstаvilа plаnove unаpređenja bezbednosti nа kupаlištu, a spasiocima koji će čuvati Beograđane uručene su diplome (nakon obuke) od itаlijаnske Nаcionаlne službe zа spаsаvаnje...Nаkon dodele diplomа, spаsioci su izveli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.