Izgradnja rampe na saobraćajnoj petlji „Radnička

Izvor: Studio B, 15.Jun.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja rampe na saobraćajnoj petlji „Radnička"

Zbog izgradnje rampe na izlazu sa kružnog toka u okviru saobraćajne petlje „Radnička", koja će trajati od nedelje, 17. juna, od ponoći do ponedeljka, 18. juna, do 4 časa, biće izmenjen režim saobraćaja, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Kako se navodi, za saobraćaj se zatvara ulazak na Most na Adi iz smera Banovog brda i Rakovice (sa saobraćajne petlje „Hipodrom") ka Novom Beogradu. Vozila javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << gradskog prevoza u tom periodu kretaće se na sledeći način: vozila sa linije 85 će se u smeru ka Novom Beogradu kretati Bulevarom vojvode Mišića - most „Gazela"- Auto-put (Bulevar Arsenija Čarnojevića) - Španskih boraca - Đorđa Stanojevića i dalje redovnom trasom. U smeru ka Čukaričkoj padini kretaće se redovnom trasom.

Vozila sa linije 94 će se u smeru ka Novom Beogradu kretati Bulevarom vojvode Mišića - most „Gazela"- Auto-put (Bulevar Arsenija Čarnojevića) - Španskih boraca - Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom. U smeru ka Miljakovcu kretaće se uobičajeno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog saobraćaja.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Izmene saobraćaja na petlji „Radnička“

Izvor: Danas, 15.Jun.2012

Zbog izgradnje rampe na izlazu sa kružnog toka u okviru saobraćajne petlje „Radnička“, biće izmenjen režim saobraćaja od nedelje u ponoć do 4sata u ponedeljak, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.