„Hari Poter i relikvije smrti” u letnjem bioskopu na Adi

Izvor: Studio B, 12.Jul.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Hari Poter i relikvije smrti” u letnjem bioskopu na Adi

U letnjem bioskopu „Greb greb” na Adi Ciganliji u četvrtak, 14. jula, biće prikazan film „Hari Poter i relikvije smrti”.

Bioskop je podeljen u dve specijalno uređene zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađima koji će moći da uživaju u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su u drugoj zoni obezbeđene udobne ležaljke u kojima će posetioci bioskopa na Adi imati savršen ugođaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Za prijatno gledanje filmova pobrinuće se i „autan” i „raid” koji će filmofile štititi od komaraca.

Projekcije se organizuju svakog dana u terminima od 21 i 23 časova, dok je cena ulaznice 250 dinara. Bioskop će biti otvoren i tokom dana, kada postaje „zona zabave”, gde posetioci mogu da igraju stoni fudbal, „Sony Play Station 3”, koriste internet i uživaju u mnogobrojnim iznenađenjima koja su za njih pripremili JP „Ada Ciganlija”, „Tak” i Državna lutrija Srbije. Tokom dva meseca, koliko će raditi bioskop, publika će imati priliku da pogleda najbolja kinematografska ostvarenja u proteklom periodu, svih žanrova i za sve uzraste.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Hari Poter“ na Adi

Izvor: Danas, 13.Jul.2011, 00:18

U letnjem bioskopu „Greb greb“ na Adi Ciganliji sutra će biti prikazan film „Hari Poter i relikvije smrti“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.