Dve devojke neplivači spašene smrti, kupale se na zabranjenom delu Ade

Izvor: Press, 19.Jun.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve devojke neplivači spašene smrti, kupale se na zabranjenom delu Ade

U 17.17 časova spasilac na poziciji 220, na udaljenosti 20-ak metara od obale, uspešno je intervenisao i sigurne smrti spasio J.B. (17 godina) iz Begaljice i D.A. (18 godina) iz Leštana, koje su se kupale u delu Savskog jezera u kojem kupanje nije dozvoljeno.
Devojke su na kupalištu bile u društvu dva prijatelja i, iako ih je spasilac više puta opomenuo da izađu iz vode, nisu ga poslušale iako su obe neplivači. Samo izuzetnom prisebnošću i profesionalnošću spasilačke službe JP ,,Ada Ciganlija’’ i lekara Hitne pomoći izbegnuta je velika tragedija.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPASNO KUPANJE: Na Adi dve devojke spašene davljenja!

Izvor: Kurir, 19.Jun.2013

Njih je gotovo sigurne smrti spasao Vladimir R. (27), spasilac, koji je sa kolegom i još jednim mladićem davljenice na vreme izvukao iz vode, posle čega su one prevezene u Urgentni centa..BEOGRAD - Izbegnuta tragedija.J. B. (17) iz Begaljice i D. A. (18) iz Leštana umalo su nastradale oko 17 sati...

Nastavak na Kurir...

Spasilac sprečio utapanje dve devojke na Adi

Izvor: Blic, 19.Jun.2013

Devojke J. B. (17) iz Begaljice i D. A. (18) iz Leštana umalo da nastradaju na Adi Ciganliji oko 17 sati. One su se, iako su neplivači, kupale u delu jezera u kojem kupanje nije dozvoljeno, a tragedija je izbegnuta pravovremenom reakcijom dežurnog spasioca JP "Ada Ciganlija"...Devojke su na kupalištu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.