Dunav promenio boju: Kod Ade Huje ispuštene nepoznate materije (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2020, 18:51

Dunav promenio boju: Kod Ade Huje ispuštene nepoznate materije (VIDEO)

Iz odvoda ispod šetališta na Adi Huji danas oko podneva ispušena je nepoznata tečnost u reku koja je stvorila veliku smeđu mrlju. Ne zna se ko je odgovoran niti koje su materije u pitanju NA šetalištu Ada Huja danas oko 12,30 u Dunav je puštena tečnost koja je na kratko promenila boju u ovom delu reke koja je postala braon boje.Tečnost je puštena iz odvoda koji je ispod šetališta sproveden tako da nepoznate materije izbacuje direktrno u reku. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ispusta koji je trajao nekoliko minuta voda je promenila boju, a velika mrlja braon boje razlila se u dužini od nekoliko metara. Ko je ispustio za sada nije poznato, kao i koje materije su puštene u Dunav.Slična situacija desila se prošle godine na istom šetalištu kada je u blizini fabrike kartona u vodu je puštena ljubičasta tečnost koje je promenila boju Dunava u ovom delu toka. Tada su se osećali neprijatni mirisi, ali nakon urađene analize prema izveštaju Agencije za zaštitu životne sredine rezultati su pokazali da nema promena u svojstvima vode, kao ni opasnosti za zdravlje sugrađana.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dunav promenio boju: Kod Ade Huje ispuštene nepoznate materije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020

Tečnost je puštena iz odvoda koji je ispod šetališta sproveden tako da nepoznate materije izbacuje direktrno u reku...Na šetalištu Ada Huja danas oko 12,30 u Dunav je puštena tečnost koja je na kratko promenila boju u ovom delu reke...Nakon ispusta koji je trajao nekoliko minuta voda je promenila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.