Đilas dao 14,6 miliona evra da otvori Most na Adi?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas dao 14,6 miliona evra da otvori Most na Adi?

Lider SZS Dragan Đilas je svojevremeno sredstva iz budžeta trošio za ličnu promociju, pa je pred izbore 2012. žurio da za Novu godinu otvori Most na Adi, zbog čega je izvođačima radova dao milione, piše Kurir.

Dok je bio gradonačelnik Beograda, on je platio dodatno čak 14,6 miliona evra izvođačima radova na Mostu na Adi, a sve to da bi ubrzao radove i završetak posla kako bi mogao da ga otvori 31. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2011. i tako prikupi političke poene pred dolazeću izbornu kampanju, piše list.

Kako pokazuje dokument do kojeg je došao Kurir, Grad Beograd, odnosno Sekretarijat za građevinsko zemljište i izgradnju, sa izvođačima radova Konzorcijum Porr Bau GmbH i DSD Bruckenbau GmbH potpisao je aneks ugovora 17. novembra 2011. u kom se odobrava produžetak roka od najmanje 99 dana, ali i povećava cena za 14,6 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.