Besplatni časovi joge na Adi Ciganliji

Izvor: Studio B, 04.Avg.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni časovi joge na Adi Ciganliji

Posetioci Ade Ciganlije dobili su priliku da besplatno pohađaju časove joge, koje su i ove godine za njih pripremili JP „Ada Ciganlija", Joga savez i Joga centar Srbije.

Časovi se održavaju nedeljom od 16 do 18 sati u Trim parku, iza restorana „Jezero".

Akcija „Vežbajte jogu s nama" namenjena je svima, bez obzira na uzrast, pol ili fizičku spremnost. Vežbe drže sertifikovani instruktori >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << joge koji, pored praktičnog dela, imaju i predavanja o efektima ove drevne veštine na sve segmente života. Zainteresovani građani treba sa sobom da ponesu peškir ili prostirku za vežbanje i da budu u garderobi u kojoj će moći da se prijatno osećaju tokom vežbi.

Ovo je već druga godina kako se na Adi Ciganliji u prirodnom ambijentu i na svežem vazduhu održavaju besplatni časovi joge. Vežbe koje u ravnotežu dovode duh i telo održavaće se svake nedelje do 12. septembra, a biće otkazane jedino u slučaju kiše. Akcija „Vežbajte jogu s nama" održava se još i na Ušću, kao i po drugim gradovima širom Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena biciklistička staza na Adi

Izvor: S media, 04.Avg.2010

Radovi na biciklističkoj stazi na Adi Ciganliji potpuno su završeni, saopšteno je iz preduzeća Ada Ciganlija...Biciklistička staza, duga više od osam kilometara, sada je na svim delovima poluostrva odvojena od pešačke, tako da je bezbednost zagarantovana, navedeno je u saopštenju...Posetioci...

Nastavak na S media...

Besplatni časovi joge na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 04.Avg.2010

Posetioci Ade Ciganlije imaju priliku da, do 12. septembra, besplatno pohađaju časove joge, koji će se svake nedelje održavati iza restorana "Jezero", saopšteno je danas iz Gradske uprave...Akcija "Vežbajte jogu s nama" namenjena je svima, bez obzira na uzrast, pol ili fizičku spremnost, a časove...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.