Besplatni časovi joge na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni časovi joge na Adi Ciganliji

Posetioci Ade Ciganlije imaju priliku da, do 12. septembra, besplatno pohađaju časove joge, koji će se svake nedelje održavati iza restorana "Jezero", saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Akcija "Vežbajte jogu s nama" namenjena je svima, bez obzira na uzrast, pol ili fizičku spremnost, a časove drže sertifikovani instruktori te drevne veštine.

Zainteresovani građani potrebno je da, od 16 do 18 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponesu prostirku za vežbanje, kao i da budu adekvatno obučeni.

Besplatni časovi joge, koji se drugu godinu održavaju u prirodnom ambijentu, biće otkazani jedino u slučaju kiše.

Akcija se, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, održava i na "Ušću", kao i po drugim gradovima Srbije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.