Izvor: BanjalukaLive.com, 23.Mar.2012, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: "Mekdonalds" počinje sa radom u julu

Restoran najvećeg svjetskog lanca brze hrane "Mekdonalds" biće otvoren u julu u Banjaluci u jednom od lokala u ulici Veselina Masleše, popularnoj Gospodskoj, potvrdio je za "Glas Srpske" direktor marketinga "Mekdonaldsa BiH" Adi Hadžiarapović. - Trenutno je u toku postupak dobijanja lokacijske i građevinske dozvole. Ako organizacija cijelog posla nastavi da se odvija ovim tempom, restoran će biti otvoren na ljeto, ali ne prije jula. Još ne želimo tačno da kažemo o kojem lokalu u Gospodskoj ulici je riječ da ne bismo pravili problem trenutnim zakupcima tog prostora istakao je Hadžiarapović. Ranije je najavljivano da će

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Mekdonalds otrvara vrata u julu

Izvor: Capital.ba, 23.Mar.2012

BANJALUKA, Restoran najvećeg svjetskog lanca brze hrane “Mekdonalds” biće otvoren u julu u Banjaluci u jednom od lokala u ulici Veselina Masleše, popularnoj Gospodskoj. Potvrdio je ovo za “Glas Srpske” ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.