BG: Od danas zimski red vožnje gradskog prevoza

Izvor: NaDlanu.com, 26.Avg.2013, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Od danas zimski red vožnje gradskog prevoza

Vozila javnog gradskog prevoza od danas će saobraćati po zimskom redu vožnje, tako da će na ulice izaći ukupno 1.295 vozila.

U saobraćaju će biti 101 tramvaj, 94 trolejbusa i 1.087 autobusa, objavljeno je na sajtu Gradske uprave.Iz Sekretarijata za saobraćaj ističu da je planirano da se do 1. septembra završe radovi na pristupnim saobraćajnicama Mosta na Adi, tako da će se tramvaji na linijama 3, 12 i 13 vratiti na redovni trasu, pa će biti povećen broj tramvaja u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prevozu.Primenom zimskog reda vožnje danas će prestati sa radom sezonska linija ADA, sa oznakama od jedan do pet, a vozila na sezonskoj liniji 400 do Avale saobraćaće do 1. septembra.(Izvor: Tanjug, Novi magazin)
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.