Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Feb.2023, 08:17

Aleksandar Šapić: Ada Safari najbolje rešenje za Zoo-vrt

Preseljenje Zoološkog vrta sa Kalemegdana na deo Ade Ciganlije, poznatiji kao Ada Safari, najavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. On je na konferenciji za novinare, održanoj na ovoj lokaciji, podsetio da se Beogradski zoološki vrt nalazi na trenutnoj lokaciji gotovo sto godina, kao i da je promena lokacije zbog mnogo razloga bila česta tema tokom … Članak Aleksandar Šapić: Ada Safari najbolje rešenje za Zoo-vrt se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Šapić: I žičarom do novog beogradskog zoološkog vrta

Izvor: B92, 04.Feb.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, gostujući u Jutarnjem programu televizije Prva, naveo je da je politička odluka doneta u vezi sa premeštanjem Beo zoo-vrta, uz obrazloženje da je ta tema aktuelna već četrdesetak godina, i da je ovo rešenje "najpribližniji" predlogu nekadašnjeg direktora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.