Ada Ciganlija: Trka u donjem vešu na minus pet

Izvor: B92, 22.Jan.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ada Ciganlija: Trka u donjem vešu na minus pet

Na beogradskoj Adi Ciganliji danas je održana prva trka u donjem vešu po snegu u kojoj je učestvovalo oko 50 trkača i trkačica na temperatiri od minus pet, saopštio je organizator.

Učesnici su trčali revijalni kilometar u znak radosti i čarolije zime.

"Ovo je, pre svega, čista radost i egzibicionizam", rekao je Veroljub Zmijanac, osnivač Beogradskog trkačkog kluba, koji je i organizovao trku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako je saopšteno, svima je bilo obezbeđeno toplo mesto za presvlačenje i čaj nakon trke, dok su najveći avanturisti dan završili u sauni i pod hladnim tušem.

Oragnizatori navode da je kontrolisano izlaganje hladnoći i najbolji način da unapredite svoj imunitet i podmladite organizam, te da ne čudi da i najveći svetski sportisti kao što su Novak Đoković koriste kriosaune za svoj oporavak.

Beogradski trkački klub poznat je po organizaciji zabavnih trka na beogradskim ulicama: Trka u pidžamama, Tropska trka u havajskim košuljama, Trka mrmota pod blagoslovom Bila Mareja, Čokoladna trka i druge.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trka u donjem vešu na Adi Ciganliji

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2017, 10:31

Na beogradskoj Adi Ciganliji juče je održana prva trka u donjem vešu po snegu u kojoj je učestvovalo oko 50 trkača i trkačica na temperaturi od minus pet. Učesnici su trčali revijalni kilometar u znak radosti i čarolije zime...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.