ALASI NESTALI BEZ TRAGA: Renato Grbić poslednji video dvojicu pecaroša

Izvor: Kurir, 08.Sep.2014, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALASI NESTALI BEZ TRAGA: Renato Grbić poslednji video dvojicu pecaroša

U četvrtak uveče Nemanja je s prijateljem bio kod mene. Potom su krenuli ka Adi Huji da love ribu, kaže Renato Grbić

BEOGRAD - Beogradska policija četvrti dan traga za mladim alasom Nemanjom Nestorovićem (27) i njegovim prijateljem Zoranom Petkovićem, kojima se od 4. septembra gubi svaki trag. Rečni policajci pretražuju Dunav, jer su ribari poslednji put viđeni kako čamcem isplovljavaju ka Adi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Huji i Višnjici.

Nemanju i njegovog druga Zorana poslednji je video čuveni beogradski alas Renato Grbić, koji je dosad iz reke spasao 26 života.

Potraga

SMEDEREVO I PANČEVO

TRAGAJU ZA RIBARIMA

Pored beogradske, u potragu su uključene i smederevska i pančevačka policija.

- Nezavisno od vremenskih uslova i porasta vodostaja Dunava, potraga za Nestorovićem i Petkovićem se nastavlja. Službenici su na terenu i tokom noći, ali nažalost, od njih zasad nema ni traga ni glasa. Ni čamac još nije nađen - kaže izvor Kurira iz policije.

- Nestorović i Petković sedeli na splavu Renata Grbića

- uveče čamcem isplovili ka Adi Huji

- Nemanjin prijatelj se s njim poslednji put čuo oko 20 sati

- sledećeg dana na Adi Huji nađen Petkovićev automobil

- i Petkovićev i Nestorovićev mobilni telefon bio nedostupan

Najmlađi beogradski ribar

ULOVIO SOMA OD 80 KILOGRAMA

Nemanja Nestorović je u aprilu 2008, kad je imao samo 21 godinu, ulovio soma teškog 80 kilograma. Zajedno s alasom Vladimirom Ninkovićem, osim tog „kapitalca“, u razmaku od svega desetak dana uspeo je da ulovi još jednog soma teškog 60 kilograma i šarana od 15 kilograma.

Ribario iz ljubavi

PETKOVIĆ RADI NA RTS

Zoran nije profesionalni alas, zaposlen je na RTS na poslovima scenske realizacije. On je samo povremeno pomagao Nemanji kad krene u ribolov, kao što su to činili i drugi njegovi prijatelji - kaže Nestorovićev drug.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Renato Grbić spasao 26 ljudi, ali nije mogao da pomogne drugu: Dva pecaroša se i dalje vode kao nestali

Izvor: Svet, 08.Sep.2014

U četvrtak uveče Nemanja je s prijateljem bio kod mene. Potom su krenuli ka Adi Huji da love ribu, kaže Renato Grbić.. Beogradska policija četvrti dan traga za mladim alasom Nemanjom Nestorovićem (27) i njegovim prijateljem Zoranom Petkovićem, kojima se od 4. septembra gubi svaki trag. Rečni...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.