Hoće da se ubije zbog emisije Trenutak istine!

Izvor: S media, 10.Sep.2011, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće da se ubije zbog emisije "Trenutak istine"!

Aleksandar Milanović iz okoline Lazarevca, zapretio je u petak da će skočiti s nekog od beogradskih mostova ili se spaliti, ukoliko ne uspe da u razgovoru sa vlasnikom TV Pinka Željkom Mitrovićem, spreči emitovanje emisije "Trenutak istine", koja je po njemu nemoralna, vređa čast i dostojanstvo porodice.

- Sestra i ja nismo ni slutili da naš otac Slobodan može da ode toliko daleko i da za novac, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pred očima javnosti, iznosi porodične stvari - kaže Milanović i dodaje:

- Kao deca smo bili njegove žrtve, pokušali smo to da prevaziđemo, zaboravimo... Sada on, za pare, gazi i po unucima i želi i njih da ponizi. Ovo ne radim samo zbog svoje, nego i zbog drugih porodica, koje mogu da dožive ovo što preživljava moja. Strašno!kaže.

"Šou snova" startuje 14. septembra

Lea Kiš promenila izgled da bi ostala na Pinku?!

Mitrović ispalio Nikolinu!

Kako pišu Novosti, Milanović je, posle višesatnog čekanja u holu zgrade TV Pink, u petak uspeo da porazgovara sa pravnicima ove televizije, kojima je podneo i zahtev za zaštitu porodice, koji su mu obećali da će snimak razgovora pripremljenog za emisiju "Trenutak istine" u kojoj je njegov otac "glavni glumac" iznova pregledati i pokušati da iz nje, koliko je to moguće, "ublaže" ili odstrane delove koji vređaju porodicu Milanović.

- Nadam se da će naš dogovor biti ispoštovan. U protivnom, potražiću pravdu pred sudom, a ako je ni tu ne nađem, ubiću se!

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dokle ide glad za novcem: Hoće da se ubije zbog emisije "Trenutak istine"!

Izvor: Svet, 10.Sep.2011

Aleksandar Milanović iz okoline Lazarevca, zapretio je u petak da će skočiti s nekog od beogradskih mostova ili se spaliti, ukoliko ne uspe da u razgovoru sa vlasnikom TV Pinka Željkom Mitrovićem, spreči emitovanje emisije "Trenutak istine", koja je po njemu nemoralna, vređa čast i dostojanstvo...

Nastavak na Svet...

Preti zbog emisije Trenutak istine

Izvor: B92, 10.Sep.2011

Beograd -- Aleksandar Milanović, zapretio je da će skočiti s nekog od beogradskih mostova ili se spaliti, ukoliko ne spreči emitovanje emisjie "Trenutak istine"...Ta emisija, po Milanoviću, vređa čast i dostojanstvo njegove porodice, te je tražio da razgovara sa vlasnikom TV Pinka Željkom Mitrovićem..."Sestra...

Nastavak na B92...

Hoće li biti ukinuta emisija "Trenutak istine"?

Izvor: NaDlanu.com, 10.Sep.2011

Kako može da se sroza ljudsko dostojanstvo u trci za novcem, i da se uruši, kako kažu sociolozi, osnovna ćelija društva, porodica, sigurno najbolje svedoče raznorazne rijaliti televizijske emisije. ..Aleksandar Milanović iz okoline Lazarevca, zapretio je da će skočiti s nekog od beogradskih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.