GSP: Novi red vožnje od 1. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP: Novi red vožnje od 1. septembra

NOVI SAD - Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća od 1-og septembra voziće prema jesenjem redu vožnje, rečeno je na konferenciji za novinare u tom preduzeću. Rukovodilac tehničkog sektora Željko Mitrović rekao je za Radio Novi Sad da će gradom saobraćati 207 autobusa sa 110 polazaka dnevno. Polovinom septembra očekuje se postavljanje reda vožnje na svim autobuskim stajalištima. Jesenji red vožnje već je u prodaji i košta 30 dinara.

Novinarka Radio Novog Sada Mirjana Urošević-Otrupčak izveštava da je vozni park obnovljen te da bi broj kvarova trebalo da bude manji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.