Evo ko će biti glavna zvezda!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko će biti glavna zvezda!

S obzirom na to da je prošle godine drugu sezonu otvorila Kristina Kija Kockar, bilo je očekivano da se nametne pitanje da li će Luna Đogani sutra otvoriti treću sezonu.
Željko Mitrović je na konferenciji za štampu potvrdio ove navode. Iako su dugo čuvali u tajnosti tu informaciju, samo dan pred početak rijalitija glavni čovek Pinka, potvrdio je da će Luna sutra otvoriti treću sezonu i napraviti spektakl.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> youtube.com/Zadruga Official
U narednoj sezoni imaćemo prilike da gledamo mnogobrojne poznate ličnosti, ali i one koji do sada nisu bili prisutni na malim ekranima. Šuška se u javnosti da će treća sezona trajati duže nego prethodne dve.
Ono što je sigurno je da će narednih bar 10 meseci biti uzbudljivo i da ćemo ispratiti svaki korak Zadrugara.

The post Evo ko će biti glavna zvezda! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.