Pomirili se Željko i Kristina, padaće sneg?

Izvor: Blic, 04.Dec.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirili se Željko i Kristina, padaće sneg?

Nakon brojnih svađa i neslaganja u šou programu "X Factor", članovi žirija Kristina Kovač i Željko Joksimović su se konačno pomirili.

Konačno su zauzeli isti stav i to nakon nastupa Daniela Kajmakoskog.

Ovaj takmičar je Kristinu Kovač očarao već na snimanju, a Željko je potom pevačici uputio poruku na Tviteru.

"Siguran sam da Makedonija sad već ima predstavnika za Eurosong 2015", napisao je Joksimović. Usledio je odgovor, prvi put u pozitivnom tonu od početka nadmetanja za pobednika "X factora"

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Twiter,   Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

X Factor: Pomirili se Željko i Kristina

Izvor: Večernje novosti, 04.Dec.2013

Iako su poznate svađe sudija "X Faktora" Kristine Kovač i Željka Joksimovića u ovom šou programu, posle emisije u sredu uveče, čini se da su se kolege konačno pomirile i zauzele isti stav! Naime, nakon nastupa Daniela Kajmakoskog koji je Kristinu očarao već na samom snimanju, Željko je sinoć...

Nastavak na Večernje novosti...

X Faktor: Sledeće nedelje startuje radni kamp

Izvor: Story, 04.Dec.2013

Audicije su završene, a u ovonedeljnom izdanju X Factor Specijala mogli smo da vidimo najbolje kandidate koji su se po prvi put našli na pozornici ovog velikog šoua pokušavajući da osvoje srca stručnog žirija...X Factor radni kamp. Promo foto

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.