Ilma, devojčica sa muškim glasom

Izvor: Press, 15.Jan.2014, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilma, devojčica sa "muškim" glasom

Iako joj je prošle nedelje Željko Joksimović, oduševljen njenim glasom i nastupom rekao da "kada bi i jelovnik pevala, to bi zvučalo savršeno", sada je bio mnogo stroži. Glavnu primedbu imao je na njen stajling.
- Ti pevaš pa pevaš, malo si bila van prave snage. Ne dopada mi se kako si se obukla, siguran sam da te Kiki nije oblačio. Želim ti puno sreće - rekao je Željko.
Istina, kasnije je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pohvalio što je bila bolesna (prehlađena), a nije se žalila.
Emina Jahović je takođe primetila da je Ilma prošli put bila bolja. Ona je rekla: "Ne postoji pesma koju ti ne možeš da otpevaš, postoji samo pesma koju pevaš iz srca i ona druga. Čini mi se kao da nisi osetila pesmu, pa me nisi impresionirala kao pre."
Kristina Kovač je rekla "ovo je korektno, ali ti si balkanska pevačica i na našem jeziku mnogo bolje prenosiš emociju."
Jedino Kiki nije štedeo komplimente.
- Videli smo nekoliko domaćih pesama kako pevaš i meni je ovo bilo ok, glas ti je jedva u upotrebi koliko si bolesna i ja sam prezadovoljan - rekao je Kiki Lesandrić.
U večerašnjem „X Faktoru“ inače, finalisti nastupaju na temu ljubavnih pesama pod simboličnim nazivom „love and heartbreak“.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.