U petak opet o cenama uljarica

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak opet o cenama uljarica

Razgovori o otkupnoj ceni suncokreta nastaviće se u petak, 6. septembra.

Tada će se u vladi Srbije sastati predstavnici resornog ministarstva, prerađivači i poljoprivrednici, saopšteno je nakon večerašnjeg susreta ministra poljoprivrede Dragana Glamočića sa predstavnicima Udruženja poljoprivrednika "Banatski paori".

Poljoprivrednici su prihvatili predloge ministra da se održi zajednički sastanak svih zainteresovanih strana, ali su za sledeću nedelju najavili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << generalni štrajk u slučaju da u petak ne bude postignut dogovor.

Novi sastanak će se održati u prostorijama ministarstva u petak u 11 časova.

Ministar poljoprivrede rekao je da razume položaj poljoprivrednih proizvođača i ponovio da država ne može da određuje cene. On im je predložio da se organizuju u jedinstvenu Asocijaciju kako bi ubuduće lakše pregovarali o otkupnoj ceni.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U petak opet o cenama uljarica

Izvor: B92, 04.Sep.2013

Razgovori o otkupnoj ceni suncokreta nastaviće se u petak, 6. septembra...Tada će se u vladi Srbije sastati predstavnici resornog ministarstva, prerađivači i poljoprivrednici, saopšteno je nakon večerašnjeg susreta ministra poljoprivrede Dragana Glamočića sa predstavnicima Udruženja poljoprivrednika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.