Rasprava igrača i klubova o plaćanju poreza

Izvor: NaDlanu.com, 16.Avg.2011, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava igrača i klubova o plaćanju poreza

Italijanski fudbalski klubovi i igrači počeli su danas raspravu oko toga ko će plaćati "porez na solidarnost", koji je vlada te zemlje nedavno uvela za one koji zarađuju više od proseka.

Fudbaleri smatraju da bi klubovi trebalo da plaćaju umesto njih, dok je, između ostalih, predsednik Milana Adrijano Galijani rekao da su igrači dužni da sami odvoje deo svog novca. Elitna italijanska liga - Serija A, kako su preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << lokalni mediji, moraće godišnje da izdvoji oko 50 miliona evra za ovaj porez. Tenzija između igrača i klubova Serije A već je prisutna, pošto su fudbaleri najavili štrajk ako do početka nove sezone, 27. avgusta, ne bude potpisan kolektivni ugovor.RIM, (Beta)
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.