Fudbaleri Radničkog 1923 ponovo treniraju

Izvor: KGsport.info, 17.Nov.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Radničkog 1923 ponovo treniraju

Fudbaleri Radničkog ponovo su u stroju. Na insistiranje šefa stručnog štaba Radmila Ivančevića igrači su odlučili da se vrate redovnim treninzima.

“Đavoli“ su dva dana bili u štrajku zbog neisplaćenih zarada, ali je iskusni strateg Ivančević objasnio fudbalerima da “rade u korist sopstvene štete“, posle čega su odlučili da treniraju.
„Nije im lako, nisu primili platu više meseci“, rekao je Ivančević za “Sport“ i dodao:
„Očekujemo reakciju grada. Znamo da su pare problem, ali, ako grad želi superligaša, onda mora nešto da se učini“.

Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Prekinut štrajk u Kragujevcu: Nema para, ali svi dolaze na treninge

Izvor: MozzartSport.com, 17.Nov.2013

Apsurd u Kragujevcu. Novca nema, a štrajk prekinut. Fudbaleri Radničkog počeli su da treniraju, iako su pre samo dva dana obustavili rad, nezadovoljni činjenicom da im uprava nije regulisala finansijske prinadležnosti. Oni su se odazvali pozivu šefa struke Radmila Ivančevića, koji je za Sport...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.