Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Nov.2012, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Budžetski korisnici izlaze na proteste

U Banjaluci će danas biti održan protest sindikalaca i jednočasovni štrajk upozorenja zbog najave Vlade Republike Srpske o smanjenju plata budžetskim korisnicima od deset odsto, najavljeno je ranije iz Saveza sindikata Republike Srpske. Predsjednik Unije sindikata budžetskih i fondovskih korisnika Duško Jandrić rekao je ranije novinarima da će protestni skup u Banjaluci početi u 12.00 časova, a očekuje se dolazak nekoliko hiljada radnika iz svih pet sindikata Unije iz Republike Srpske. "Dok traje protest, u svim institucijama pod četiri granska sindikata, osim zdravstva, na jedan sat biće zatvoreni svi šalteri i učionice", rekao je Jandrić. Protest kreće iz Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/banjaluka-budzetski-korisnici-izlaze-na-proteste.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirna šetnja zbog smanjenja plata

Izvor: Cafe.ba, 30.Nov.2012

U Banjaluci će danas biti održan protest sindikalaca i jednočasovni štrajk upozorenja zbog najave Vlade Republike Srpske o smanjenju plata budžetskim korisnicima od deset odsto, najavljeno je ranije iz Saveza sindikata Republike Srpske.Predsjednik Unije sindikata budžetskih i fondovskih korisnika...

Nastavak na Cafe.ba...

Sindikalci poručuju da ne odustaju od zahtjeva

Izvor: Capital.ba, 30.Nov.2012

BANJALUKA, U banjalučkom parku „Mladen Stojanović“ okupilo se više od hiljadu članova sindikata budžetskih korisnika, protestujući zbog najave Vlade da će biti smanjene plate budžetskim korisnicima za 10 odsto. Među ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.