Štajkom glađu dokazuje nevinost

Izvor: Mondo, 09.Jan.2013, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štajkom glađu dokazuje nevinost

Kandidat za direktora policije Vladimir lakičević, koji je juče uhapšen zbog iznude, počeo štrajk glađu.

Šef Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru Vladimir Lakičević, kome je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je uzeo 100 evra mita, počeo je štrajk glađu, rečeno je medijima u borskoj policiji.

Lakičević je počeo štrajk glađu jer smatra da mu je juče namešten slučaj primanja mita jer je bio "jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ozbiljnijih kandidata" na konkursu za direktora policije, naveo je izvor iz policije.

Lakičeviću je juče nakon saslušanja da je primio mito od 100 evra određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i u prisustvu advokata ispitivali su ga pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, Lakičević nije dobio fiskalni račun za kupljenu tortu u jednoj borskoj poslastičarnici, pa je poslastičarki zapretio prijavom ako mu ne da 100 evra.

Pošto je o pretnji obavešten Sektor unutrašnje kontrole, radnica je Lakičeviću navodno predala obeleženu novčanicu koja je kod njega kasnije i pronađena.

(Beta Foto Ilustracija Guliver Getty)
Pogledaj vesti o: Štrajk policije,   Štrajk

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.