X-men žurka

Izvor: Domino Magazin, 01.Jun.2011, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X-men žurka

Vodimo vas na Plastic Light povodom premijere filma

Povodom premijere filma „X-men: Prva klasa“ koji u domaće bioskope stiže 2. juna, Megacom i klub Plastic organizuju žurku na splavu Plastic Light.

Žurka je zakazana za četvrtak, 2. jun, na splavu Plastic Light, Savski kej bb, sa početkom u 23 časa. U skladu sa radnjom filma, dress code partija su - šezdesete.

Poklanjamo vam 3 ulaznice za po 2 osobe uz koje dobijate i piće. Javite se na nagrade @ dominomagazin.com

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vodimo vas na "X Men" žurku!

Izvor: Mondo, 01.Jun.2011

MONDO i Megakom film nagrađuju petoro čitalaca kartama za žurku na splavu Plastic light u četvrtak, 2. juna.

Nastavak na Mondo...

Plastic Light - žurka povodom premijere filma X-men: Prva klasa

Izvor: NC magazin, 02.Jun.2011, 11:51

Povodom premijere filma "X-men: Prva klasa" u domaćima bioskopima, biće organizovana žurka na splavu Plastic Light, u četvrtak, 2. juna, sa početkom u 23 časa...Muziku za žurku bira jedan od naših najpoznatijih filmskih novinara i kritičara Jugoslav Pantelić, a za miks pultom će se naći i...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.