Tri Izraelca napala Palestinca

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri Izraelca napala Palestinca

JERUSALIM - Izraelska policija saopštila je da su tri mlada Izraelca napala jednog Palestinca u Jerusalimu.

Portparol policije Ljuba Samri rekla je da je neidenitifikovani mladi Palestinac u dobrom zdravstvenom stanju u bolnici u Jerusalimu nakon jutrošnjeg napada. Ona je dodala da je policija otvorila istragu, ali nije navela okolnosti napada.

Tenzije u Jerusalimu su u porastu. Posljednjih mjeseci 11 ljudi ubijeno je u napadima Palestinaca, većinom u Jerusalimu.

Jevrejski napadači juče su zapalili kuću jednog Palestinca na Zapadnoj obali, podsjeća agencija AP.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVE TENZIJE Tri Izraelca napala Palestinca

Izvor: Blic, 24.Nov.2014

Izraelska policija saopštila je da su tri mlada Izraelca napala jednog Palestinca u Jerusalimu...Portparol policije Ljuba Samri rekla je da je neidenitifikovani mladi Palestinac u dobrom zdravstvenom stanju u bolnici u Jerusalimu nakon jutrošnjeg napada. Ona je dodala da je policija otvorila istragu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.