Pet najlepših ostrva

Izvor: S media, 01.Dec.2011, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet najlepših ostrva

BBC je napravio lestvicu pet najboljih turističkih ostrva, a na njoj se nalaze Santorini, Bali, Kejp Breton, Borsej i australijski Veliki koralni greben

Ako već sada razmišljate o svom letnjem odmoru i potencijalnim destinacijama, možda bi bilo dobro da uzmete u obzir predlog britanskog BBC-ja.

Grčki otok Santorini

Ovaj mediteranski otok mesto je na kojem oživljavaju mitske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << priče i legende, a azurno more i predivne plaže idealne su za uživanje u morskim radostima.

Kanarskim ostrvima preti vulkan

Obavezno pogledajte: Deset najekstremnijih mesta na planeti (VIDEO)

Na obali Mrtvog mora hiljade golih (VIDEO)

Ostrvo Bali

Ovo ostrvo zauzelo je drugo mesto BBC-jeve lestvice. Ovaj indonezijski biser već godinama je omiljena destinacija mnogobrojnih turista.

Kejp Breton

Treće mesto pripalo je ovom prelepom ostrvu , a pored toga ima zanimljivu arhitektura na kojoj se vidi uticaj različitih kultura.

Filipinski Borsej

Ovo ostrvo zauzelo je četvrto mesto BBC-jeve lestvice. Iako obiluje prelepim peščanim plažama i čistim azurnim morem, Borasej je još uvek skriveni biser.

Veliki koralni greben

To čudo prirode oduzima dah svojom lepotom što potvrđuje i izuzetno veliki broj turističkih poseta.

(BBC)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Najlepša ostrva na svetu (FOTO)

Izvor: S media, 01.Dec.2011

Prvo mesto je zauzelo grčko ostrvo Santorini...Superjahta sa privatnim ostrvom i vulkanom!?..Na drugom mestu je Bali...Sledeće na listi je ostrvo Cape Breton u Kanadi...Na četvrtom mestu je Boracay na Filipinima...Projekat koji će zapanjiti svet (VIDEO)..A na poslednjem je Veliki koralni greben u...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.