Mrkonjić razbio nos!

Izvor: Mondo, 01.Nov.2014, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić razbio nos!

Političar pratio Anu Bekutu na snimanju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i pao koliko je dug!

Foto: Petar Stojanović, MONDO

Milutin Mrkonjić pravio je društvo svojoj devojci Ani Bekuti na snimanju u studiju Prve televizije. On se, piše "Blic", "muvao" po studiju i nosio Aninu torbu, ali nije video stepenice pa je pao čak dva puta!

Mrkonjić je udario glavom u sto, posle čega mu je krenula krv iz nosa, ali su sa Prve potvrdili da nije polomio nos već se samo "razbio".

"Dobro sam, da sam polomio nos, ne bih mogao da pričam. Možemo posle i da se vidimo, da se uverite da sam lep", rekao je Mrka novinarima tog lista.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MRKA PAO ZBOG ANE: Milutin razbio nos dok je nosio Bekutinu torbu

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014

Političar pratio Anu Bekutu na snimanju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i pao koliko je dug..Milutin Mrkonjić pravio je društvo svojoj devojci Ani Bekuti na snimanju u studiju Prve televizije...On se "muvao" po studiju i nosio Aninu torbu, ali nije video stepenice pa je pao čak dva puta!..Mrkonjić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.