Protest zbog ukidanja Utiska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog ukidanja "Utiska"

Produkcijska grupa Mreža pozvala je danas kolege i građane u nedelju u 21 sat ispred TV B92 na protest zbog prekida emitovanja emisije "Utisak nedelje".

Tema protesta je "Kome treba 'Utisak'?“, navodi se u saopštenju PG Mreža, koje prenosi Udruženje novinara Srbije (UNS).

Među temama protesta su pitanja: koji su razlozi da se sa televizije pređe na kanal, da li privatizacija i poslovni interesi dozvoljaju ultimatume, ima li cenzure, da li je za otpor dovoljna pojedinačna hrabrost ili se moramo uključiti svi i da li sudbina "Utiska" zavisi i od vas?

U saopštenju UNS ističe da podržava poziv PG "Mreža" na ovaj protest.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Utisak nedelje" u nedelju u 21 sat!

Izvor: Mondo, 08.Okt.2014

"Utiska nedelje" će biti u nedelju u 21 sat, saopštila je Produkcijska grupa "Mreža"...Foto: Screenshot YouTube.."Utisak" istina neće biti emitovan na TV, već će to biti emisija na "otvorenom", ispred zgrade RTV B92 u Bulevaru Zorana Đinđića 64, na Novom Beogradu...Kako je saopšteno, tema emisije...

Nastavak na Mondo...

Olja Bećković u nedelju "vodi" Utisak - ispred B92

Izvor: Blic, 09.Okt.2014, 10:17

Produkcijska grupa Mreža najavila je protest zbog prekida emitovanja emisije Utisak nedelje za nedelju, 12. oktobar, u 21 čas ispred zgrade televizije B92, pod nazivom "Kome treba Utisak", na kojem će se pojaviti i autorka emisije Olja Bećković, saznaje Danas...U pozivu skupa, u kojem se ne pominje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.