Vesna Rivas: Hoću da smanjim grudi!

Izvor: Kurir, 12.Jun.2013, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas: Hoću da smanjim grudi!

Pati jer ima bujno poprsje.

Vesna Rivas tužna je zato što su joj grudi velike. Pevačica se po povratku u Lisović učesnicama rijalitija koji imaju ugrađene silikone požalila da ne može da podnese svoje četvorke.

Rivaska je jedna od retkih žena u popularnom šou-programu koja nema ugrađene implantate, a ima najveće grudi.

- Išla sa dva puta na kliniku da smanjim grudi i oba puta su me izbacili. Ne volim ja ove moje četvorke. Htela sam da platim, nisam pitala koliko, ali ne vredi - jadala se pevačica koleginicama.

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vesna Rivas: Patim zbog velikih grudi. Hoću da ih smanjim!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2013

Vesna Rivas pati jer ima velike grudi...Pevačica se požalila farmerkama koje imaju silikone da ona ne može da podnsese svoju četvorku...Rivasica jedna od retkih žena na farmi koja nema ugrađene silikone. Ali, i pored toga ona je za prsa ispred svih jer su njene prirodne grudi najveće. Iako mnoge...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.