Izvor: Kurir, 25.Apr.2010, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREČIĆU IH DA DOĐU NA VLAST

BEOGRAD, 25. april 2010. (FoNet) - Predsednik Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić ukazao je danas, osvrćući se na Izbornu skupštinu Srpske naredne stranke (SNS), da koalicija najavljena na tom skupu ne može Srbiji doneti dobro i prosperitet i poručio da nema te energije koju neće uložiti da bi je sprečio da dođe na vlast. Kada se prethodni put ta koalicija sastavila, podsetio je Tadić, goreo je Beograd.  

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zahtevom za izbore opozicija destabilizuje zemlju

Izvor: NaDlanu.com, 25.Apr.2010

BEOGRAD, 25. aprila 2010. (Beta) - Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić oštro je u nedelju kritikovao opoziciju i optužio je da zahtevima za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora želi da destabilizuje zemlju. "Gospodo, neće moći, imaćemo izbore kada im dođe vreme. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Tadić: Zaustaviću SNS u pohodu na vlast

Izvor: Glas javnosti, 25.Apr.2010

 BEOGRAD - Koalicija najavljena na Izbornoj skupštini Srpske naredne stranke ne može doneti dobro i prosperitet Srbiji i nema te energije koju neće uložiti da bi je sprečio da dođe na vlast, izjavio je danas predsednik Srbije i lider DS Boris Tadić i poručio da izbora neće biti pre 2012.godine..."Na...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.