RADMANOVIĆ: GANIĆ MORA ODGOVARATI ZA RATNI ZLOČIN

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 30.Jul.2010, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADMANOVIĆ: GANIĆ MORA ODGOVARATI ZA RATNI ZLOČIN

Član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović izjavio je da sud u Londonu nije odlučivao o krivici osumnjičenog za ratne zločine Ejupa Ganića u vezi slučaja "Dobrovoljačka", da taj proces nije i ne može biti završen i da će Ganić morati da odgovara.
"Ganić je osumnjičen za ratni zločin i moraće da odgovara kad-tad. U Dobrovoljačkoj se desio zločin, nije na meni da prosuđujem ko ga je počinio, ali se on mora do kraja rasčistiti. Posebnu odgovornost sada snosi Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << BiH, u koje, istina, nemamo povjerenja, jer se do sada nije pokazalo da intenzivno radi na takvim slučajevima, ali u ovom slučaju će morati da završi posao“, rekao je Radmanović u intervjuu Srni.

On je poručio da svi koji su osumnjičeni za ratne zločine moraju odgovarati.
 
Izvor:SRNA
 

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

Ganić i dalje na dnevnom redu

Izvor: RTS, 30.Jul.2010

Tužilaštvo za ratne zločine u Beogradu odlučiće u ponedeljak da li će se žaliti na odluku Suda za ekstradicije u Londonu koji je odbio da izruči Srbiji bivšeg člana ratnog predsedništva BiH Ejupa Ganića...Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je u toku razmatranje presude...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.