Pristižu učesnici Prajda

Izvor: Mondo, 28.Sep.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristižu učesnici Prajda

Okupljanja učesnika Parade ponosa je počelo oko 11 časova, iako je zvanično okuoljanje u 12.30.

Foto: MONDO, Ana Ćešić

Za sada je na punktu od Železniče stanice došlo oko 100 učesnika, javlja reporter Monda.

Boban Stojanović iz organizavije Prajda je za MONDO izjavio da učesnici parade nemaju nikakve legitimacije koje bi ubrzale njihov prolazak kroz punktove.

Stojanović je rekao da oni nisu dobili nikakvo saopštenje od MUP-a da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << održavanje Parade ponosa dozvoljeno, jer oni mogu samo da zabrane,tako da su urganizatori zaključili da skup nije zabranjen.

Među okupljenima je i Goran Ješić.

Foto: MONDO, Ana Ćešić

Inače, na punktu kod Železničke stanice policija je veoma rigorozna i ne dozvoljava novimarima niti starnim posmatračima da unesu bilo kakvu hranu.

Centar Beograda je od jutros potpuno blokiran. Pripadnici žandarmerije, oklopna vozila, marice su u svim ulicama kojima će se kretati učesnici Prajda, kao i u okolnim ulicama.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pristižu učesnici Prajda, došao i Siniša Mali

Izvor: Mondo, 28.Sep.2014

Okupljanja učesnika Parade ponosa je počelo oko 11 časova, iako je zvanično okupljanje u 12.30. Među okupljenima su članovi DS kao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Policija privela petoricu mladića na Slaviji. Ima povređenih...Foto: MONDO, Ana Ćešić..Na punktu kod Železniče stanice...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.