Pogled-sve-govori

Izvor: medio.rs, 23.Avg.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogled-sve-govori

KONTAKT očima prilikom flertovanja je najsigurniji način da se poruka prenese i da za tili čas dobijemo povratnu informaciju. Bez obzira na to da li su vam se pogledi sreli dok ste ispijali kafu, čekali gradski prevoz ili u liftu, na kraju dana izmamiće vam osmeh na lice.

Kada u kafiću ili noćnom provodu spazite nekog interesantnog, a ne poznajete ga, flert je najsigurniji način da privučete pažnju. A da biste naučili kako da na bezopasan i zabavan način saznate da li se dopadate >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nekome ili ne, pomno iščitajte sledeće redove.

S vremena na vreme opušteno pogledajte u osobu koja vam se dopada. Videćete da će vam pogled ubrzo biti uzvraćen. Kada osoba „uhvati“ vaš pogled, fiksirajte ga na sekundu i odmah pogledajte u stranu. Onda je opet pogledajte i čim vam se pogledi sretnu, okrenite glavu. Ne „buljite“ više od nekoliko sekundi i dopustite mu da shvati vaše namere. Da bi videla da li je posmatrate, osoba će takođe gledati u vas. Kako biste podgrejali atmosferu, prestanite da je „snimate“ neko vreme. Krajičkom oka je gledajte i čim ona pogleda u vas uzvratite pogled. Tako stvarate utisak da je ta osoba zainteresovana za vas, a ne vi za nju.

Kad ovo ponovite nekoliko puta, na redu je osmeh. Pričajte sa prijateljima, izgledajte zauzeto i tada se osmehujte i crvenite, nikako dok je gledate. Kad utvrdite da je zainteresovana, pogledajte je direktno u oči i osmehnite se. Ovo je mesto bez povratka i ako vam uzvrati smeškom, uboli ste „džekpot“

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Male tajne uspešnog flertovanja

Izvor: B92, 24.Avg.2014, 09:56

Kontakt očima prilikom flertovanja je najsigurniji način da se poruka prenese i da za tili čas dobijemo povratnu informaciju...Foto: Glenn Loos-Austin / Flickr.com..Bez obzira na to da li su vam se pogledi sreli dok ste ispijali kafu, čekali gradski prevoz ili u liftu, na kraju dana izmamiće vam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.