Pink proziva Đilasa

Izvor: Blic, 17.Jun.2013, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink proziva Đilasa

Televizija Pink objavila je večeras da je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas iz političkih razloga 2009. godine organizovao progon direktora beogradskih zdravstvenih ustanova.

Ta televizija tvrdi da je Đilas, pritisnut ultimatumima koalicionog partnera prilikom usvajanja gradskog budžeta 2009. godine, prihvatio da bez osnova smeni šest direktora beogradskih zdravstvenih ustanova.

Direktori koji nisu prihvatili smenu završili su u osmomesečnom pritvoru zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na nepravilnosti u poslovanju, navodi TV Pink.

Advokar Vladimir Gajić, pravni zastupnik nekadašnjeg člana Gradskog veća Vladana Šubarevića, rekao je da je Đilas pristao iz političkih razloga da žrtvuje svoje ljude.

- Đilas je na sastanku sa direktorima rekao da je svestan njihove nevinosti - rekao je Gajić.

Televizija Pink je, uz titl, objavila i nerazgovetan audio snimak, za koji kaže da je razgovor gradskog menadžera Aleksandra Bijelića i direktora Kliničkog centra "Bežanijska kosa" Nikole Milinića o toj temi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pink proziva Đilasa

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jun.2013

Televizija Pink objavila je večeras da je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas iz političkih razloga 2009. godine organizovao progon direktora beogradskih zdravstvenih ustanova...Ta televizija tvrdi da je Đilas, pritisnut ultimatumima koalicionog partnera prilikom usvajanja gradskog budžeta 2009....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.