Navijač Partizana ostao bez prstiju

Izvor: B92, 28.Feb.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Partizana ostao bez prstiju

Navijač Partizana je povređen za vreme bakljade koju su navijači pripredili na početku meča koju beogradski klub na svom terenu igra protiv Radničkog iz Niša.

Agenciji Beta je potvrđeno da je ekipa Hitne pomoći intervenisala na stadionu Partizana oko 17.15, ali lekari još nisu mogli da kažu kakave su povrede u pitanju.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << portparola Hitne pomoći Nade Macure, povređeni navijač (38) prevezen je u Urgentni centar gde mu lekari saniraju povrede šake posle traumatske amputacije prsta i kažiprsta desne ruke.

Agenciji Beta je rečeno da je dežurna ekipa Hitne pomoći intervenisala na stadionu Partizana oko 17.15.

Pretpostavlja se da je povređenom eksplodirala baklja u ruci.

Prema nezvaničnim informacijama koje ima B92, još jedan navijač "crno-belih" je povređen prilikom bakljade, a verovatno se radi o gušenju zbog dima ili opekotinama od baklji.

Opširnije o utakmici između Partizana i niškog Radničkog pročitajte u sekciji "Sport".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijač Partizana povređen na tribini

Izvor: Sportal.rs, 28.Feb.2015

Jedan navijač Partizana povređen je na južnoj tribini, za vreme bakljade koju su navijači crno-belih pripredili na početku utakmice koju beogradski klub na svom terenu igra protiv Radničkog iz Niša...Agenciji Beta je potvrđeno da je dežurna ekipa Hitne pomoći intervenisala na stadionu Partizana...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.