Merilin Menson u Beogradu

Izvor: Blic, 10.Apr.2012, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merilin Menson u Beogradu

Ekscentrični roker Merilin Menson nastupiće na novom festivalu IQ, koji će biti održan 9. juna u Beogradskoj areni.

Merilin će nastupiti u Beogradu u okviru turneje „Hey Cruel World...", a u sklopu koje će publici pored starih hitova predstaviti i numere sa svog osmog albuma „Born Villain", koji bi trebalo da se pojavi u prodaji početkom maja.

Inače, interesantno je da mu je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novom albumu gostovao i poznati holivudski glumac Džoni Dep, koji je svirao gitaru i bubnjeve u obradi numere „You’re So Vain". Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji, još od serije „21 Jump Street", u kojoj je igrao Džoni dok je Menson bio angažovan kao statista.

Popularni muzičar kaže da ova pesma opisuje njihov odnos na jedan ironičan način, a planira se i snimanje spota u kojem će se njih dvojica gledati u ogledalu.

Prva pesma koja najavljuje Mensonov novi album je „No Reflection", za koju je urađen još jedan kontroverzan spot, po čemu je ovaj roker takođe poznat. Uskoro će se znati cene ulaznica za IQ festival.

Lajn ap

Pored Mensona u Beogradskoj areni 9. juna nastupiće makedonski sastav „Mizar", legendarni slovenački „Laibach", domaći „Block out", te britanski „Dirty Vegas". Očekuje se da festival počne u 18 sati.

Povezane vesti: Nadam se samo da mi se publika neće smejati Kiki peva sa Mihalisom Arsen Dedić - veteran koji je sve bolji Specijalci, tužilac i sudija na koncertima Dina Merlina Monserat Kabalje: Vi znate šta je dobra muzika

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merilin Menson u Beogradu

Izvor: Mondo, 10.Apr.2012

Šok roker Merilin Menson i bendovi Mi3ar, Block Out, Laibach i Dirty Vegas nastupiće na novom festivalu IQ koji će biti održan 9. juna u Beogradskoj areni.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.