Izvor: Danas, 20.Apr.2014, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se Fonda seća još

Šta to beše Fond za razvoj RS. Od jula Leta Trinaestog, prestao da radi. Tadašnji novi ministar privrede kome resorno pripada Fond (po zakonu o ministarstvima, dok po zakonu o fondu i statutu Fonda pripada Ministarstvu regionalnog razvoja, čiji je ministar i sadašnji predsednik Upravnog odbora Fonda) proglasio ga za „političku“ instituciju i privremeno zamrznuo rad, dok se sve ne „ispita“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ko se Fonda seća još

Izvor: B92, 21.Apr.2014, 16:17

Šta to beše Fond za razvoj RS. Od jula Leta Trinaestog, prestao da radi. Tadašnji novi ministar privrede kome resorno pripada Fond (po zakonu o ministarstvima, dok po zakonu o fondu i statutu Fonda pripada Ministarstvu regionalnog razvoja, čiji je ministar i sadašnji predsednik Upravnog odbora Fonda)...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.