Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Nov.2010, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić danas kod Dodika

Predsednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik razgovaraće danas u Banjaluci sa ministrom inostranih poslova Srbije Vukom Jeremićem. Sastanak je zakazan za popodne, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mandatar nove Vlade poznat 1. decembra

Izvor: S media, 03.Nov.2010

Konstitutivna sednica novog saziva Narodne skupštine Republike Srpske (RS) trebalo bi da se održi 15. novembra, a mandatar za sastav nove vlade RS biće poznat 1. decembra...Ovo je danas novinarima u Banjaluci rekao novoizabrani predsednik RS Milorad Dodik, koji bi na konstitutivnoj sednici parlamenta...

Nastavak na S media...

Jeremić večeras u Banjaluci sa Dodikom

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Nov.2010

Premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik sastaće se večeras u Banjaluci sa ministrom inostranih poslova Srbije Vukom Jeremićem. ....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Danas o saglasnosti za zaduženje Fonda PIO

Izvor: Capital.ba, 04.Nov.2010, 11:18

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske (RS) razmatraće na današnjoj sjednici Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku Upravnog odbora Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje RS (PIO) o odobrenju kratkoročnog zaduživanja Fonda u iznosu od 40 miliona KM, saopšteno je iz Biroa Vlade RS za odnose...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.