Fratini u Beogradu

Izvor: RTS, 07.Feb.2011, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fratini u Beogradu

Ministar spoljnih poslova Italije Franko Fratini razgovarao je sa šefom srpske diplomatije Vukom Jeremićem o procesu evropskih integracija i regionalnoj saradnji. Fratini će se sastati sa predsednikom Tadićem i potpredsednikom Vlade Đelićem.

Proces evropskih integracija i regionalna saradnja glavna tema sastanaka ministra spoljnih poslova Italije Franka Fratinija i srpskih zvaničnika u Beogradu. 

Na početku posete Fratini je razgovarao sa svojim domaćinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šefom srpske diplomatije Vukom Jeremićem.

Fratini će se u toku popodneva sastati i sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, kao i sa potpredsednikom Vlade zaduženim za evrointegracije Božidarom Đelićem.

"Akcenat u razgovorima biće na procesu evropskih integracija Srbije i na regionalnoj saradnji, imajući u vidu početak dijaloga Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom Evropske unije", dodaje se u saopštenju italijanske ambasade.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar spoljnih poslova Italije Franko Fratini danas u Beogradu. Glavne teme-proces evropskih integracija i regionalna saradnja.

Izvor: TV Avala, 07.Feb.2011

Ministar spoljnih poslova Italije Franko Fratini (Franco Frattini) posetiće danas Beograd gde će s zvaničnicima Srbije razgovarati o procesu evropskih integracija i regionalnoj saradnji.

Nastavak na TV Avala...

Skandali ne utiču na imidž

Izvor: S media, 08.Feb.2011, 01:20

Šef italijanske diplomatije Franko Fratini ocenio je danas da skandali vezani za premijera Italije Silvija Berluskonija nemaju uticaja na sliku Italije, dok je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Djelić izrazio uverenje da Italijani stiču utisak o Srbiji na osnovu fudbalera Miloša Krasića, a ne...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.