ĐOKOVIĆ VS CONGA OD 14 ČASOVA

Izvor: Kurir, 01.Jul.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ VS CONGA OD 14 ČASOVA

LONDON - Najbolji teniser Srbije i prvi pretendent na presto teniskog sveta Novak Đoković, odigraće u polufinalu Vimbldona od 14 časova meč protiv Žoa Vilfreda Conge, koji će ga, ukoliko pobedi, dovesti na vrh ATP rejting liste. A da bi postao prvi teniser sveta Nole će morati da savlada više nego neugodnog rivala, s kojim inače ima negativan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saldo. Od sedam mečeva pet je pripalo Francuzu, dok je Nole trijumfovao u njihovom prvom duelu, reklo bi se najvažnijem, odigranom u finalu Australijen opena.

Novak je tada osvojio prvi gren slem, a sada bi mu u slučaju pobede, uspeh nad istim rivalom doneo, ostvarenje dečačkog sna...postao bi prvi teniser sveta!

U isto vreme, na terenu broj jedan u bitku za finale ući će Nenad Zimonjić. On će uz Francuza Majkla Ljodru, ukrstiti rekete s trenutno najjačim dublom sveta, kojeg čine braća Brajan iz SAD.

Posle meča između Novaka i Conge, drugi finalista biće bolji i umešniji igrač iz susreta trenutno prvog tensera sveta Nafaela Nadala i Britanca Endija Mareja. Eventualna pobeda Nadalu će doneti plasman u finale, ali ni to neće biti dovoljno da sačuva tron, ukoliko prethodno Novak "sredi" Congu. Jedan je Nole!

Na portalu Kurira danas možete da pratite tekstualni, set po set prenos meča Đoković – Conga.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noletu prvi set

Izvor: RTS, 01.Jul.2011

Novak Đoković dobro je počeo "bitku za Britaniju". Srpskom teniseru je uspelo da, posle više od sat vremena borbe, osvoji prvi set protiv Žoa-Vilfreda Tsonge sa 7:6. Meč je počeo u 14 časova, a promene rezultata pratite na Internet portalu RTS-a...Novak Đoković se nalazi na korak od teniskog...

Nastavak na RTS...

Novakov put iz snova u 2011!

Izvor: Mondo, 01.Jul.2011

Od Marsela Granoljersa, do Žoa-Vilfreda Conge. Novak Đoković u 2011. godini zabeležio je 47 pobeda i samo jedan poraz. Naravno da je prvi teniser sveta!

Nastavak na Mondo...

Novak Djoković postao prvi teniser sveta

Izvor: Svet plus, 01.Jul.2011

Posle dugog i iscrpljujućeg meča ali ništa manje kvalitetnog, naš najbolji teniser Novak ETH;okovic uspeo je da u polufinalu Vimbldona savlada francuskog tenisera Žoa Vilfrida Congu rezultatom 3:1.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.