Dete ranjeno nožem

Izvor: Blic, 01.Sep.2011, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete ranjeno nožem

Hitna pomoć je tokom noći na području Beograda obavila 103 intervencije, od kojih 22 na javnom mestu, a u tom periodu dogodilo se pet saobraćajnih udesa u kojima je sedam osoba povređeno, dok su dve osobe ranjene nožem, a još jedna ozleđena u tuči.

Kako je izjavio Tanjugu pomoćnik menadžera za odnose sa javnošću Hitne pomoći Mirko Lutovac, oko 22.40 časova u Karađorđevoj ulici u Zemunu dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je 25.godišnjeg mladića udario autobus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On je zadobio otvoren prelom noge i sa dijagnozom traumatska amputacija stopala prevezen je u Kliničko bolnički centar Bežanijska kosa, a zatim na VMA, rekao je Lutovac.

Nešto pre 22 časa u Ulici Braća Rajt u Borči, muškarac starosti oko 34 godine zadobio je više ubodnih rana nanetih nožem u predelu stomaka, ruku i pazušne jame i prevezen je u KBC Zvezdara, istakao je Lutovac.

Oko 22 časa u Ulici Nike Strugara jedno dete je zadobilo ubod nožem, ali je pre dolaska Hitne pomoći na lice mesta odvezeno privatnim kolima, kazao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu oko 19.20 časova u Avalskoj ulici u Ripnju u naselju Kablar povređene su tri osobe.

Mladić starosti 17 godina zadobio je, kako se sumnja, potres mozga, muškarac starosti oko 30 godina razderotine na glavi, a muškarac oko 33 godine razderotine na glavi i potres mozga i oni su prebačeni na VMA, objasnio je Lutovac.

Oko 19.45 časova u Ulici Tošin Bunar, kod železničke stanice, povređen je pešak u saobraćaju, muškarac starosti oko 63 godine, koji je bio alkoholisan i bez vidnih spoljnih povreda, a prevezen je na VMA.

U saobraćajnom udesu oko 21 časa u Paunovoj ulici na Banjici muškarac starosti 77 godina, koji je bio alkoholisan, zadobio je razderotinu glave i prevezen je na VMA, naveo je Lutovac.

Oko 21.50 časova u Vodovodskoj ulici dogodio se saobraćajni udes u kojem je muškarac starosti 27 godina zadobio kontuziju glave i prevezen je na VMA.

U tuči oko 23.30 časova u Ulici Branka Momirova u Krnjači muškarac starosti oko 34 godine zadobio je razderotine na glavi i prevezen je na VMA, rekao je Lutovac.

Povezane vesti: Dvoje povređeno u tuči u Bubanj Potoku

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuče i incidenti noćas u Beogradu

Izvor: S media, 01.Sep.2011

Hitna pomoć obavila 103 intervencije. Sedam osoba povređeno u pet saobraćajnih nesreća. ..Hitna pomoć je tokom noći na području Beograda obavila 103 intervencije, od kojih 22 na javnom mestu, a u tom periodu dogodilo se pet saobraćajnih udesa u kojima je sedam osoba povređeno, dok su dve osobe...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.