DS: Dinkić traži alibi

Izvor: RTS, 08.Jun.2012, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Dinkić traži alibi

Optužbe Mlađana Dinkića na račun DS-a i njenog predsednika neprimerene i neosnovane, saopštila je Demokratska stranka. U saopštenju DS-a se navodi da Mlađan Dinkić optužbama traži alibi kako bi se okrenuo koaliciji sa naprednjacima.

Demokratska stranka ocenjuje da su optužbe koje je Mlađan Dinkić izneo na račun >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << DS-a i njenog predsednika krajnje neprimerene i neosnovane.

U saopštenju DS-a se navodi, da optužbu protiv DS-a da stoji iza bilo kakve kampanje protiv Dinkića ta stranka može razumeti "jedino i isključivo kao traženje alibija Mlađana Dinkića da se okrene koaliciji sa naprednjacima".

"To je njegovo pravo i njegov politički izbor, ali je neprimereno da lažnim optužbama na račun Demokratske stranke za to pokušava da nađe izgovor", navodi DS u saopštenju.

Demokrate ističu da je "Mlađan Dinkić i tokom kampanje iznosio niz neosnovanih optužbi na račun vlade i DS-a, da je na takav način, a ne iznošenjem programa, tražio podršku i da DS u takvu vrstu prepucavanja nikada nije ulazila sa G17".

"Toga ćemo se držati i ovaj put verujući da je Srbiji potrebna politička stabilnost, a ne politički ratovi, utoliko pre što su motivi ovog napada krajnje nejasni", poručila je Demokratska stranka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Dinkić hoće sa naprednjacima

Izvor: S media, 08.Jun.2012

Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da su optužbe koje je danas Mlađan Dinkić izneo na račun DS i njenog predsednika, krajnje neprimerene i neosnovane i da se mogu razumeti jedino i isključivo kao traženje alibija Mlađjana Dinkića da se okrene koaliciji sa naprednjacima..."To je njegovo...

Nastavak na S media...

DS odgovara na optužbe Dinkića

Izvor: B92, 08.Jun.2012

Beograd -- Demokratska stranka ocenjuje da su optužbe koje je Mlađan Dinkić izneo na račun DS-a i njenog predsednika krajnje neprimerene i neosnovane...Optužbu da DS stoji iza bilo kakve kampanje protiv Dinkića možemo razumeti jedino i isključivo kao traženje alibija Mlađana Dinkića da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.