Beograd na vodi: Radi se dan i noć (FOTO)

Izvor: Mondo, 27.Jan.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na vodi: Radi se dan i noć (FOTO)

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je večeras gradilište "Beograda na vodi" i radnike koji rade na niskim temperaturama.

Foto: Beta/Beoinfo

Poručio da radovi teku po planu kako bi se ispunilo obećanje da projekat bude završen kako je i predviđeno.

Mali je zahvalio radnicima koji su, kako kaže, angažovani "dan i noć" i po veoma hladnom vremenu.

Na gradilištu su u toku statički radovi za novi stambeni objekat koji bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bude završen do prve polovine 2019. godine.

Radnici večeras postavljaju probni šip, koji se pritiska jačinom i težinom od 1.150 tona, kako bi se proverilo zemljište. Ukoliko sve bude u redu, što će se znati sutra posle podne, odmah nakon toga počeće postavljanje šipova na tom delu gradilišta.

Foto: Beta/Beoinfo

"Iz dana u dan gradilište se menja raste i na putu smo da ispunimo obećanje koje smo dali", rekao je Mali novinarima.

Gradonačelnik je dodao da napreduju i radovi na dve stambene kule koje se već grade, te da je jedna od njih izgrađena do 14, a druga do 12. sprata, a uskoro će na njima započeti i radovi na fasadi.

"Na putu smo da te dve kule završimo na proleće 2018. godine, kao što smo je i obećano i da tada budu useljeni prvi stanari", podvukao je Mali.

On je zahvalio svim kompanijama koje su angažovane na projektu, kao i investitoru, koji, naznačio je, veoma ozbiljan i plaća sve obaveze na vreme.

Navodeći da je ovo najhladniji januar od 1985. godine, te da je od početka zime bilo 58 dana ispod nule, Mali je ponovio da gradilište nije stalo nijedan dan.

"Ljudi rade dan i noć, u minusu i plusu i to pokazuje koliko smo ozbiljni", zaključio je Mali.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beograd na vodi: Radi se dan i noć na minusu

Izvor: Mondo, 27.Jan.2017

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je večeras gradilište "Beograda na vodi" i radnike koji rade na niskim temperaturama...Foto: Beta/Beoinfo..Poručio je da radovi teku po planu kako bi se ispunilo obećanje da projekat bude završen kako je i predviđeno...Mali je zahvalio radnicima koji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.