Apri-li-li-li u „Zastavi“

Izvor: Kurir, 01.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apri-li-li-li u „Zastavi“

BEOGRAD - Rok dat „Fijatu“ za uplatu 200 miliona evra u zajedničko preduzeće „Fijat automobili Srbija“ istekao je juče, a italijanska kompanija bi zbog neispunjavanja obaveza preuzetih ugovorom trebalo da plati penale od 30 miliona evra, kažu u „Zastavi“. Predsednik sindikalne organizacije „Zastava automobili“ Zoran Mihajlović rekao je juče u šali za Kurir da očekuje da će „Fijat“ uplatiti novac, ako ne do kraja dana, onda sigurno danas, pošto je 1. april.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pare stižu posle krize

Izvor: Politika, 31.Mar.2009, 23:37

Krajnji rok za uplatu 200 miliona evra osnivačkog uloga od „Fijata”, istekao sinoć u ponoć, ali .. ..Kragujevac – Krajnji rok da „Fijat” uplati 200 miliona evra osnivačkog uloga istekao je sinoć u ponoć, ali je ugovorom između Republike Srbije i italijanske kompanije, potpisanim...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.