NS: Uhapšen diler

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Uhapšen diler

U Novom Sadu je uhapšen C. T. iz Bačke Palanke, zbog sumnje na neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga, a u njegovom stanu je pronađeno oko 180 grama praha za koji se sumnja da je heroin, više od 55 grama supstance sumnjive na amfetamin, izvesna količina marihuane i više tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

U stanu je pronađena i oprema za merenje i pakovanje narkotika, kao i novac u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom droge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U saopštenju MUP se navodi da je su pripadnici kriminalističke policije sprečili osumnjičenog da pobegne iz svog stana.

Za C. T. je, inače, bila raspisana centralna poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne po presudi za isto krivično delo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac sa poternice

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2015

Tridesetosmogodišnji C. T. iz Bačke Palanke uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu, nakon što su u njegovom stanu pronađene različite supstance...On je pokušao da umakne policiji, koja je prilikom pretresa pronašla 180 grama praha za koji se sumnja da je heroin, preko 55 grama supstance...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.