Zimonjić i Nestor bez finala

Izvor: B92, 03.Avg.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor bez finala

Najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić neće igrati u finalu turnira Masters serije u Sinsinatiju.

Zimonjić i Danijel Nestor poraženi su u polufinalu sedmog Mastersa sezone od izraelske kombinacije Džonatan Erlih - Endi Ram u tri seta - 6:4, 5:7, 10:7. U finalu Izraelci, koji su treći nosioci, igraju sa prvim nosiocima turnira, američkom braćom Bobom i Majkom Brajanom.

U prvom setu izraelsku kombinaciju služio je servis, pa nisu dozvolili ni jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brejk loptu, a na prvi servis izgubili su samo jedan poen u setu. Zato im je jedan brejk iz dva pokušaja bio sasvim dovoljan.

Drugi set u bio je mnogo ravnopravniji, uz nešto bolju igru Zimonjića i Nestora. Oni su propustili čak četiri brejk prilike, pa je zahvaljujući jedinoj brejk šansi izraelski par došao do 5:5, ali je tada usledio brejk njihovog servisa, pa se igrao veliki taj-brejk.

U njemu ponovo su bolji bili Erlih i Ram, koji su konačno stigli do pobede posle sat i 24 minuta.

Erlih i Ram su ove godine već jednom pobedili Zimonjića i Nestora, u Indijan Velsu, a u nedelju će igrati za treći turnir u sezoni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Nestor nisu izborili finale

Izvor: Blic, 03.Avg.2008

Dubl Nenad Zimonjić i Danijel Nestor izgubio je noćas u polufinalu Masters turnira u Sinsinatiju od Izraelaca Džonatana Erliha i Endija Rama sa 2:1.....Protivnici u finalu pobedničkom dublu biće braća Brajan, Bob i Majk, iz Amerike, koji su pobedili Maheša Bupatija i Marka Novlea sa 2:1...Od maja...

Nastavak na Blic...

Dubl Zimonjić - Nestor izgubio u polufinalu Sinsinatija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2008

BEOGRAD - Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov dubl partner Kanađanin Danijel Nestor nisu uspeli da se plasiraju u finale turnira Masters serije u Sinsinatiju pošto su noćas izgubili od Džonatana Erliha i Endija Rama sa 2:1 (6:4,5-7, 10-7 u tajbreku)...Erlih i Ram će u finalu igrati protiv američkog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.