Zajednica podlegla pritisku Partizana: Meč protiv Rada u 16 sati

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2012, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednica podlegla pritisku Partizana: Meč protiv Rada u 16 sati

Meč 21. kola Jelen Super lige između Rada i Partizana počeće u 16, a ne u 14 sati kako je bilo prvobitno odlučeno. To je za portal „Mondo“ potvrdio komesar za takmičenje JSL, Branislav Delić.

Obzirom da su crno–beli urgirali kod Delića da promeni termin i pomeri ga za 15 sati kada se igraju i ostali mečevi tog kola, u Zajednici superligaša su našli kompromisno rešenje – 16 sati.
Duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na stadionu Obilića je proglašen utakmicom visokog rizika i zakazan je za 14 sati najviše zbog toga što Crvena zvezda istog dana od 18 časova dočekuje Hajduk iz Kule.
Ali, u Zajednici su zbog zahteva Partizana bili primorani da nađu novo rešenje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promenjen termin meča Rad - Partizan

Izvor: Sportal.rs, 28.Mar.2012

Utakmica između Rada i Partizana definitivno će se igrati u subotu od 16 časova. U Humskoj nisu želeli da odigraju meč od 14 sati, kako je bilo predviđeno, a komesar za takmičenje Zajednice Superligaša Branimir Delić je uslišio njihov zahtev i meč će početi od 16 časova.

Nastavak na Sportal.rs...

BEOGRAD GRAD VISOKOG RIZIKA

Izvor: Kurir, 29.Mar.2012, 09:17

Rad i Partizan igraju od 16.00, dva sata pre Zvezdinog meča sa Hajdukom iz Kule..Pomerili početak!..Susret Rada i Partizana, koji je planiran za subotu u 14.00 časova na stadionuObilića na Vračaru, biće odigran istog dana na istom mestu, ali će početni udarac biti izveden dva sata kasnije, kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.