Vukoičić: Sasari najteži rival

Izvor: B92, 20.Nov.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Sasari najteži rival

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da je italijanski Dinamo Sasari najteži protivnik crveno-belih u dosadašsnjem delu sezone.

"Sasari je možda i najteža utakmica do sada za nas, ne zbog kvaliteta, već zbog atipične igre."

"Igraju izuzetno široko u napadu, sa naglašenom tranzicijom i šutem za tri poena. Praktično igraju sa tri beka i četvrtim košarkašem koji šutira za trio poena i formacijski nam ne leže", rekao je Vukoičić na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za novinare na Malom Kalemegdanu.

Crvena zvezda Beograd vezala je šest pobeda, računajući Jadransku ligu i Evrokup, a Vukoičić je istakao da ekipa mora da ostane sa obe noge na zemlji.

"Zbog serije od šest pobeda, postoji pozitivna atmosfera u timu i oko kluba, to nam dosta pomaže i motiviše nas za naredne utakmice. Ipak, bitno je da nema euforije i potcenjivanja protivnika. U suprotnom sve prethodne pobede nam neće značiti", kazao je Vukoičić.

On je podsetio da italijanski tim prošle i ove sezone dobro "gura" u domaćem šampionatu.

"Prošle sezone su bili četvrti, a uprkos nekim procenama da neće uspeti da ponovo naprave kvalitetan tim i ove sezone su pokazali da mogu da igraju na visokom nivou. Trenutno se sa skorom 6-2 nalaze u društvu evroligiša Sijene i Kantua, što pokazuje da imaju kontinuitet", zaključio je Vukoičić.

Utakmica 3. kola H grupe Evrokupa Crvena zvezda Diva - Sasari igra se u sredu od 19.30 u hali Pinir uz direktan prenos na TVB92.

"Dolazak Miličića nije realan"

Vukoičić je negirao pisanje pojedinih medija da bi njegov klub mogao da angažuje centra Bostona Darka Miličića.

"Prvi put sam jutros video ovu informaciju i to u novinama. Nerealno je da uopšte razmišljamo o igračima koji su pod ugovorom ili igraju na tom nivou. U ovom trenutku nema razloga da se bavim time i razmišljam samo o tome kako da ekipu spremim za utakmicu sa Sasarijem u Evrokupu", rekao je Vukoičić.

Američki mediji preneli su sinoć da Miličić zbog male minutaže planira da raskine ugovor sa Seltiksima i vrati se u Evropu kako bi bio bliže bolesnoj majci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukoičić: Sasari je naš najteži protivnik do sada

Izvor: Press, 20.Nov.2012

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je danas da je italijanski Dinamo Sasari najteži protivnik crveno-belih u dosadašsnjem delu sezone zbog atipičnog stila koji neguje..- Sasari je možda i najteža utakmica do sada za nas, ne zbog kvaliteta, već zbog atipične igre. Igraju izuzetno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.